Om Airline Textile

Airline Textile har været i ”luften” siden 1982, så der ligger der mange års professionel erfaring hos os.

Vi servicerer jer med anerkendte mærker indenfor textil, sport & promotion, såsom:

  • Profiltøj
  • Huer & Caps
  • Sportswear
  • Tasker
  • Flag & bannere
  • Tryk & broderi
  • Reklameartikler

Vi løser mange forespørgsler, da vi altid går efter at finde lige den løsning der passer bedst til jeres opgave. Selvfølgelig med den bedste kvalitet i både tekstil og tryk, i forhold til prisniveau.

Der er mulighed for hurtig levering af tekstiler med tryk, da vi trækker varerne fra lager og har egen tryk produktion i huset med transfers.

Ud over varer fra lager, kan vi også tilbyde specialproduktion, dette er dog mest relevant ved højere mængder. Det kan være huer, laynard, tasker, flag & banner, keyring for lige at nævne nogle – både med og uden tryk/broderi. Spørg blot og vi vil vende tilbage med et godt tilbud.

Samtidig bliver leveringssikkerheden & kvaliteten sat meget højt og det er vigtigt for os at du oplever det som værende nemt at være kunde hos Airline.

Vi er den foretrukne sparringspartner hos en række store og mellemstore virksomheder i Danmark, samt vi eksporterer og sælger til Europa.

Vores nye tiltag er en opdateret hjemmeside, med en mindre webshop – her er der mulighed for at private, samt mindre foreninger kan købe vores udvalgte varer. Varerne kan købes både med og uden tryk. Vi har døbt mærket ”GREEN TRUST”, da vores tryk er miljøvenligt, vandbaseret, samt lever op til Øko-Tex certificering kl. 1.Tøjet der er udvalgt, er et af de mest certificerede mærker der er tilgængelig på markedet. Virkelige lækre kvaliteter og pasformer – det håber vi, at der bliver taget godt imod.

Airline er i dag ejet af Bo Troelsen, Produktionschef og Inger Hansen, Direktør.